090-690 39 90 info@nordteq.se

Om NORDTEQ

Tillgängliga, tekniska & pålitliga!

NORDTEQ är en viktig länk i kedjan som får Sverige att växa och framförallt, fungera. 

Vi förser industrin med service & underhåll som är avgörande för att vårt land ska förses med livsmedel, transportmedel, virke och papper för att nämna några.

NORDTEQ genomsyras av starka kärnvärden. Med vår tillgänglighet, tekniska kompetens och pålitlighet är NORDTEQ den enda servicepartner man behöver.

Vi är redan påväg när våra konkurrenter säger att dom ska ringa upp och vi utvecklar vår kompetens i takt med att tiden kräver det. Därför jobbar vi aktivt för att hålla 100% nöjd-kund garanti. Vi gör en stressig situation till en trevligare stund med vårt goda kundbemötande och höga servicekvalitet. Det får våra kunder att välja oss varje dag, för NORDTEQ kan man lita på!

NORDTEQ kan ta ett helhetsansvar över det service & underhåll som kunden behöver hjälp med.
Oavsett om det är en enskild robot eller komplett anläggning gör vi allt för att hålla industrin levande och maximera produktiviteten hos våra kunder. På så sätt blir vi den självklara servicepartnern inom automationsindustrin.

Vision

Skapa en hållbar, produktiv & fungerande automationsindustri.

Mission

Eliminera driftstoppen hos våra kunder
Maximera produktiviteten hos våra kunder
Förlänga utrustningens livscykel hos våra kunder

Affärsidé

Vi tillgodoser automationsindustrin med Service & Underhåll. Oavsett om det är en enskild robot eller komplett anläggning är vi den servicepartner som håller industrin levande och maximerar produktiviteten.

Fördelar med NORDTEQ som servicepartner:

✔️ En kontakt som tar ett helhetsansvar

✔️ Eliminering av produktionsstopp

✔️ Maximal produktivitet

✔️ Förlängning av anläggningens livscykel

✔️ Märkesoberoende – FANUC, YASKAWA, ABB, KUKA

✔️ Hjälp inom 24 timmar

✔️ Snabba leveranser av reservdelar

✔️ Rabatterade priser

✔️ Minimering av miljöpåverkan

✔️ NORDTEQ-online. Ett webbaserat verktyg som skapar mervärde.

”NORDTEQ är tillgängliga 24 timmar om dygnet, är snabbt på plats och löser alltid våra tekniska problem på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. En pålitlig servicepartner helt enkelt!”
– Jari Wahlroos, Underhållsledare

”På vår nya svetslina finns det totalt 24 stycken robotar, därav kan ett produktionsstopp bli förödande. Ett samarbete med NORDTEQ var därför ett val som vi gjorde, på så sätt kan vi maximera utnyttjandet av vår anläggning”
– Jonas Hörnlund, Service & underhållschef.

”Vi låter NORDTEQ ta ett helhetsansvar över vårt service & underhåll. Dom hjälper oss med allt från robotar & gripdon till motorer & transportband. Förutom att vi sparar mycket pengar så blir det dessutom bättre än om vi skulle göra det själva!”
– Jonas Larsson, Service & Underhållschef

NORDTEQ ONLINE

En webbaserad plattform som ger dig som användare mervärde. Självklart är plattformen även mobilanpassad för att göra den så användarvänlig som möjligt.

Har ni serviceavtal? Isåfall ingår NORDTEQ online!

 

Det här ingår i NORDTEQ online:

 

✔️ Servicerapporter – kontinuerliga servicerapporter på de service och underhåll som NORDTEQ utför. Här kan ni se datum och omfattning av arbetet, orsak till fel, vilket material som används samt historik över utförda jobb.

✔️ Dokumentering – I serviceportalen samlar vi alla dina projektspecifika dokument på ett och samma ställe – allt från service & underhållsmanualer till reservdelslistor och ritningar.

✔️ Felanmälningar – Det är även möjligt att skicka en felanmälan via serviceportalen direkt till en av våra servicetekniker, vilket minskar ledtiden och gör det smidigare för båda parter.

✔️ Automatiska påminnelser för framtida service & reperationsåtgärder.

✔️ Statistik på de vanligaste felen samt åtgärderna som NORDTEQ utför.

✔️ Obegränsat antal användare.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.