090-690 39 90 info@nordteq.se

Våra partners:

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hålla automationsindustrin levande!

NORDTEQ är FANUC´s officiella servicepartner i Norden. Förutom att vi skruvar i FANUC dagligen utför vi även garantiservice på FANUC. Vilket innebär snabba beslutsvägar och att kompentensen alltid finns nära.

Förutom att ABB tillgodoser oss med robotar, reservdelar och support, hjälps vi åt att hålla industrin levande genom att hjälpa kunderna med Service och Underhåll. Dessutom har vi äran att vara grannar i Umeå!

NORDTEQ utför service och underhåll på alla anläggningar som RCN bygger. Dom konstruerar och bygger, medans NORDTEQ tar hand om eftermarknaden. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning som inga andra inom branschen kan ge.

Det fina samarbetet med MIRDOC gör att vi på ett snabbt och smidigt sätt kan tillgodose automationsindustrin med den el och PLC lösningar som marknaden efterfrågar

När det kommer till ombyggnationer, rivningar och maskinflyttar anser vi att det NILAAB är den optimala partnern för jobbet. Efter alla år tillsammans med NILAAB kan man alltid känna sig trygg när det börjar blåsa hårda industrivindar

Vid riktigt tung programmering kan man alltid känna sig säker med Strand Automation vid sin sida. Med deras exceptionella kundbemötande och professionalitet kan man alltid lita på att dem levererar.

Med sin expertis inom ABB spelar det ingen roll om det gäller programmering, service, underhåll eller reparation så hjälper SWEROB till. En stor styrka med denna välrenommerade partner är deras reservdelar. Oavsett var vi letar efter inom ABB har dom det. Och skulle dem inte hitta det på hyllan så bygger dom det.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.