090-690 39 90 info@nordteq.se

Övriga Tjänster

Mek & Installation

NORDTEQ marknadsför sig som ett renodlat servicebolag, men vi vill ändå hjälpa våra kunder och samarbetspartners med mekaniska arbeten och enklare installationer inom vårt segment. Exempel på arbeten som förekommer:

·         Flytt och ombyggnation av robotceller

·         Renovering av robotar och robotskåp

·         CE-märkningar och åtgärder

Vid större projekt och nyinstallationer hänvisar vi till vår samarbetspartner RCN (RobotCenter Norr AB). Dem levererar allt från idé till komplett anläggning. Besök gärna deras hemsida: www.RCN.se

Bemanning

Många av våra kunder och samarbetspartners väljer att hyra in hela eller delar av servicepersonalen. I Del fall ni är i behov av detta så hjälper vi er. Vi kommer gärna ut till er och gör ett kostnadsfritt uppstartmöte för att diskutera just ert service & underhåll. När vi kartlagt ert behov, hur ofta ni behöver hjälp & hur länge så ordnar vi den kompetens ni behöver.

Hos NORDTEQ arbetar bara dem bästa, eller dem som har potential att bli bäst. Därför kan vi garantera tillgänglig, teknisk och pålitlig personal.

Försäljning

Vi säljer nya och begagnade robotar och övrig automationsutrustning. Vanliga fabrikat som förekommer är FANUC, ABB & YASKAWA.

Om ni har speciella behov med unika mått kan vi konstruera och bygga det åt er.

Reservdelar

Många av våra kunder och samarbetspartners låter NORDTEQ sköta reservdelsinköpen. På så sätt går det fortare och det blir rätt från början. Om ni vill kan vi även lagerhålla reservdelarna åt er så slipper det ta plats hos er.

Programmering & Utbildning

Behöver ni hjälp att programmera eller optimera en robot? Eller vill ni lära er hur man gör? Kontakta oss så hjälper vi er! Vi har egna robotprogrammerare och färdiga utbildningspaket till fasta priser.

En utbildning innehåller bland annat:

  • Systemgenomgång
  • Handhavande Robot
  • Skapa & ändra robotprogram
  • Ta och återställa en backup av robotens minne
  • Övningar

Nedanstående är ett urval av den utrustning som
vi utför service & underhåll på dagligen:

ROBOTAR

RULLBANOR & TRANSPORTBAND

ÅKBANOR

INDUSTRIMOTORER

VRIDBORD

PNEUMATIK

GRIPDON

FIXTURER & LÄGESSTÄLLARE

Boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte!

 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.