090-690 39 90 info@nordteq.se

Robotar

NORDTEQ skapar automationsindustrins framtid! Vi är din omfattande servicepartner inom robotik. Vår expertis av robotrelaterade projekt och tjänster hjälper ert företag att maximera produktiviteten samt optimera produktionen.

Ett samarbete med NORDTEQ inom robotik är en garanti för snabbt agerande, oavsett om ni behöver tekniskt stöd eller reservdelar. Vi är tillgängliga dygnet runt, 365 dagar om året.

Det är även av yttersta vikt för oss att agera proaktivt: vi rekommenderar att varje robot underhålls årligen för att undvika oväntade och kostbara maskinhaverier. Regelbundet underhåll ökar robotens livslängd. Om ett haveri skulle inträffa så ser vi givetvis till att er robot kan fortsätta arbeta.

Våra robotexperter utför renoveringar på robotar samt hanterar alla reservdelsärenden. På så vis slipper ni felbeställningar och sparar både tid och lagerutrymme. Dessutom säljer vi både nya och begagnade robotar från flera varumärken såsom ABB, YASKAWA och FANUC. Inom robotutbildning erbjuder vi både färdiga utbildningspaket samt skräddarsydda utbildningar.

Det viktigaste för oss är att er produktion blir säkrare, hållbarare och mer produktiv. Intresserad? Vänligen kontakta oss för mer information.

Efterfråga info

Utrustning som
vi arbetar med dagligen:

ROBOTAR

RULLBANOR

 

ÅKBANOR

 

INDUSTRIMOTORER

 

TRANSPORTBAND

 

LÄGESSTÄLLARE

 

GRIPDON

 

FIXTURER

 

Efterfråga offert

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Offertförfrågan